Fråga stjärnorna om när


 

Astrologi och stjärntydning har rötter som sträcker sig tusentals år tillbaks i tiden. Horoskopet visar visar hur planeterna stod vid just ditt födelseögonblick och påstås kunna beskriva både din personlighet och ditt liv. 

Vad man än nu tror om astrologi, och inte känner för att gå "all in" i det, så kan det vara väldigt kul att läsa sitt eller någon annans horoskop, när man råkar blädda fram ett, i någon tidning. Visst är det mycket som stämmer in ibland!

Dessa muggar har jag tagit fram för en mysig kaffe- eller téstund i soffan eller som en personlig present till någon du tycker om. Muggarna är gjorda i stengods, tål diskmaskin och mikrovågsugn. Muggen rymmer 325 ml.

Har du frågor om mina produkter och designer så kontakta mig gärna så får jag se om jag kan svara.

Kram/Pia


1 kommentar


  • Прогон хрумером сайта

    Качественный прогон Хрумером


Lämna en kommentar